Πως το κάνουμε:
1. Βάζουμε σε μεγάλο και βαθύ τηγάνι το λάδι και τσιγαρίζουμε τον κιμά και το κρεμμύδι.
2. Τσιγαρίζουμε τον κιμά μέχρι να αλλάξει χρώμα, φροντίζοντας να μην σβολιάσει.
3. Ρίχνουμε τη σάλτσα, τα γαρύφαλλα, την κανέλα, το μαϊντανό και το αλατοπίπερο
4. και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να πιεί το περισσότερο ζουμί (περίπου 40').
5. Έχουμε βράσει τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
6. Σερβίρουμε ζεστά με μπόλικο τυράκι.
www.sintagespareas.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου